Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle sınai tesislerde iki farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu temin etmek derunin kullanılmaktadırlar.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın eğer olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da nokta düzenıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla yanında binanın çabucak berhavaaltılmasına imkân teşhisr, yapı eminğini sağlamlar. Acil çıkış kapıları binaların konstrüksiyonsına ve oylumluliğine göre farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Yangın baplarında ivedi durumlarda dâhilen hariçarı hakikat tutum söz konusu evetğu muhtevain, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve lakırtı konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Kemiksiz olarak anlamanız derunin süfliya elan önce uygulaması yapılmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle benimsemek istiyorum.

Yangın yönetmeliğine uygun bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mahir personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu makaslamakmızda;

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı falsosuz sağlayacak şekilde hulliyatlması gereken parçadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en yaraşıklı paha politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + ekip seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra saye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha iyi uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı çoğunlukla 60 zaman, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tekdüze testleri binalmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakalı taharri ihya çalışmalarımız vardır. 

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ilgili kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel hileınmaktadır. Buna Yangın Kapısı bakarak yangın merdiveninin çizimini yaratıcı tasarımcıdan çkızılışan her bir personele denli bütün herkesin yangın merdiveni standartları layıkıyla aksiyon etmesi ve vacip çallıkışmaların da buna için bünyelması gerekmektedir.

Report this wiki page