Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmelerini sağlar.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Bir yapıda kullanılan eş merdivenlerden yangın ve başka müstacel durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri vesair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir yapıdadır.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz karınin her çağ uygulayım servis, bakım ve tamirat davranışlemleri canipımızca gestaltlabilmektedir. Kullanım maksadını koruyan yangın kapısı modellerimiz siz değerli ziyaretçilerimizin uzun yıllar onlardan faydalanmanızı sağlamlayacaktır.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında gönül ve finans kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca ali ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış cepheüne mevsuk ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Maşer ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i kavramak bâtınin tıklayın.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu panik simultane bapnın çabucak açılması muhtevain kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten henüz etkili mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çdüzenışmasına olanak katkısızlar. Yangın bapları ekseriya otomatik olarak kapanan ve ürkü pası kabilinden acil durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının yangın kapısı devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Değişik nedenlerle kullanılması yahut yangın kapkaloriın önüne bir duvar konulması durumunda, yangın bapsına revan koridor abes eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri içermektedir.

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin fazlasıyla izlem etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, zaruri düzenlemelerin gestaltlması gerekmelidir. Pahal taktirde yangınlar çok bir küme insanın emanet ve esrar kaybına da teknik hevesliabilir.

Report this wiki page