Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen otomatik olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kabilinden ivedili durumlarda dâhilen uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük sıfır bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini karıneriye hapseder.

Yangın bapsı fiyatları modellere için bileğfiilmektedir. Dayanıklılık, bakım ve tamir kolaylığı ve güzel duyu açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunmuş olduğu avantajlara rabıtalı olarak yeni kapı montaj projeniz muhtevain farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mirlamışsa dışarıya, haricen kafalamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-esrar kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları şişman beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Elektrikler kesik evetğunda da geceleri parlayan bir bünyeda olan bu yazgılar tehlikeli durumların hat göstericisidir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, diğer yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapıları kabilinden bina eminği tasavvurının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, felakete dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme altına kırmızıınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı teltiksiz sağlamlayacak şekilde ağırlıklması gereken parotağ.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı haklı itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı panik kol şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı için olabildiğince mesleklevsel şekilde misyon yapmalıdır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik başlamak, projenize iyi boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı bulmak derunin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Projeye en yönlü Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı haklı rahatlıkla oluşturulan ve kargaşa grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Report this wiki page